Essentials

Track code: ESSN

Wednesday - March 28, 2012

ESSN 1
10:30am - 12:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Anthony Cox, Phil Hull
ESSN 2
1:30pm - 3:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Paul Raymer
ESSN 3
3:30pm - 5:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Bret Monroe

Thursday - March 29, 2012

ESSN 4
8:30am - 10:00am
90-Minute Breakout (WS)
Anthony Cox, Phil Hull
ESSN 5
10:30am - 12:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Calvin Steiner
ESSN 6
1:30pm - 3:00pm
90-Minute Breakout (WS)
ESSN 7
3:30pm - 5:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Tom Brodbeck

Friday - March 30, 2012

ESSN 8
8:30am - 10:00am
90-Minute Breakout (WS)
Rick Karg
ESSN 9
10:30am - 10:00pm
90-Minute Breakout (WS)
Terry Collins

SUSTAINING SPONSORS

HOST SPONSORS

PLATINUM SPONSORS

GOLD SPONSORS

SILVER SPONSORS

BRONZE SPONSORS

MEDIA SPONSORS